Termeni si Conditii de Utilizare

 

Definitii si Termeni de Utilizare

Site-ul www.mega-tours.ro, denumit in continuare Site-ul”, este proprietatea Firmei Mega Tours, cu sediul in Iasi, denumita in continuare “Firma”.

Serviciile oferite de catre Mega Tours, inclusiv prin intermediul Site-ului, asigura clientilor sai rezervarea de bilete de calatorie pentru transport international de persoane din Romania catre alte tari din Europa sau din alte tari din Europa catre Romania. Compania este raspunzatoare doar pentru serviciile de rezervare a biletului solicitat de client, Companiile Transportatoare sunt exclusiv si in totalitate responsabile pentru respectarea datelor cursei, calitatea serviciilor, starea si aspectul mijloacelor de transport, dar si pentru siguranta si securitatea clientilor pe intreg parcursul cursei.

Clientii sunt persoanele fizice sau juridice care apeleaza la Serviciile Companiei pentru a rezerva bilete de transport international de persoane.

Utilizatorii sunt persoanele care acceseaza Site-ul Companiei in scopul informarii cu privire la optiunile curselor de transport international de persoane.

Textele Site-ului sunt totalitatea informatiilor continute de toate paginile web ale site-ului www.Mega-Tours.ro (texte, foto, video) si au un caracter pur informativ, acestea nereprezentand obligatie asumata nici de catre Firma Mega Tours si nici de Companiile Transportatoare cu care aceasta colaboreaza.

Companiile Transportatoare sunt persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice care opereaza curse internationale de transport pentru persoane (din Romania catre alte tari din Europa sau din alte tari din Europa catre Romania) care au un contract de colaborare cu Compania, in baza caruia Compania opereaza rezervari de bilete pentru cursele acestora.

Rezervarea presupune parcurgerea urmatorilor pasi:

  • Clientul contacteaza Firma prin intermediul numerelor de telefon, adreselor de email sau formularelor de contact mentionate pe Site;
  • Clientul precizeaza Firmei detaliile calatoriei dorite: adresa sau codul postal al locului de plecare, adresa sau codul postal al locului de sosire, data sau intervalul datelor de plecare dorite, data sau intervalul datelor de sosire dorite, detalii suplimentare importante pentru client (exemplu: greutate bagaje, transport pana la adresa, nivel confort oferit de mijlocul de transport etc.);
  • Compania, in functie de cerintele Clientului (mai sus precizate) si in functie de disponibilitatea Companiilor Transportatoare, ii prezinta Clientului optiunile de transport pe care le are la dispozitie (telefonic, via email sau alte programe sau aplicatii de comunicare);
  • Clientul poate alege una dintre optiunile prezentate de Compania sau poate renunta la serviciile Companiei;
  • In cazul in care Clientul a confirmat rezervarea uneia dintre optiunile primite, Compania Mega Tours confirma Companiei Transportatoare rezervarea biletului respectiv, moment din care devine exclusiv raspunzatoare de serviciile oferite Clientului;
  • Odata ce Clientul a confirmat rezervarea uneia dintre optiunile primite, acesta are obligatia de a se prezenta la data, ora si locul stabilit pentru plecarea in cursa rezervata;
  • Clientii care au facut rezervari prin intermediul Companiei Mega Tours, platesc biletul direct la Companiile Transportatoare la plecarea cursei.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Firma Mega Tours isi rezerva dreptul sa opereze modificari ale informatiilor sau conditiilor fara a anunta in prealabil utilizatorul.
Prin accesarea Site-ului, folosirea informatiilor continute de acesta si/sau au serviciilor oferite de acesta, acceptati si sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii, fara nici o alta restrictie.
Daca nu sunteti de acord cu unul sau mai multe dintre punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.

Relatiile Mega Tours cu alte site-uri

Compania nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile (inclusiv asupra acelora incomplete) continute de celelalte site-uri spre care se face trimitere (hyperlink-uri) si nici pentru securitatea acestora.

Responsabilitatile Textelor Site-ului

Compania ofera pe Site informatii la zi, lucru care nu exclude posibilitatea aparitiei de omisiuni din cauze obiective. Ofertele prezentate sunt indicative si nu implica obligativitatea Firmei Mega Tours si nici a Companiilor Transportatoare pentru care Compania face Rezervari de a acorda bilete de transport international pentru persoane in termenii prezentati pe site.
Compania nu isi asuma nicio raspundere sau obligatie in legatura cu informatiile publicate pe acest site.
Folosirea datelor si a informatiilor continute de Site, este o decizie voluntara a utilizatorului. Compania nu poarta responsabilitatea pentru modul de percepere si interpretarea a corectitudinii, caracterului complet si folositor al informatiilor continute de Site.
Toate informatiile privind ofertele de transport prezentate pe Site pot suferi modificari in orice moment fara informarea prealabila a utilizatorilor. Frecventa modificarilor si acuratetea informatiilor prezentate pe Site sunt determinate de responsabilitatea Companiilor Transportatoare cu care colaboreaza Compania de a transmite aceste informatii pentru a fi operate pe Site, motiv pentru care toate informatiile de pe Site sunt exclusiv informative si supuse modificarii in orice moment.
Compania nu isi asuma responsabilitatea pentru consecinte, inclusiv eventuale pagube, indiferent daca au sau nu legatura in vreun fel cu Site-ul.

Serviciile Companiei Mega-Tours.ro

Compania, prin Site-ul www.Mega-Tours.ro, va pune la dispozitie informatii despre cursele celor mai buni transportatori din Romania (fie din punct de vedere al preturilor, fie din punct de vedere al serviciilor oferite sau al flexibilitatii orarului curselor) pe categoria transportului international de persoane. Site-ul va pune la dispozitie numere de telefon si email-uri prin care puteti verifica disponibilitatea biletelor pentru cursele dorite si a efectua rezervarile aferente acestora.
Cererile de rezervare efectuate la numerele de telefon sau email-urile precizate pe Site nu va garanteaza blocarea locurilor decat daca plata biletului este facuta online inainte de a urca in vehicul. Dupa efectuarea cererii telefonice sau via email, un agent al Companiei va confirma rezervarea si/sau tariful prin telefon sau email.
Site-ul actioneaza ca si agent pentru Companiile Transportatoare (regim terti furnizori). Firma Mega-Tours.ro  nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile de transport oferite de Companiile Transportatoare si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Comunicarea Utilizatorilor si Clientilor cu Compania

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Companiei sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam.
Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonalizati o alta persoana sau entitate. Compania isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Companiei si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, neexclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea.
Acordati dreptul Companiei si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Compania sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Incidente sau Insolventa Companiilor Transportatoare

Firma Mega Tours nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora sau in cazul in care Companiile Transportatoare intra in insolventa. Evenimentele de tip: guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste etc. care pot afecta Compania Mega Tours sau Companiile Transportatoare.

Reclamatii

Orice reclamatie cu privire la rezervarea facuta prin intermediul Firmei se va face Telefonic, in termen de max 7 zile de la data producerii evenimentului reclamat. 
In cazul in care reclamatia vizeaza probleme intampinate in colaborarea cu Compania Transportatoare, solutionarea acesteia reprezinta exclusiv respectiva companie. In acest caz, Firma Mega Tours va transmite reclamatia primita Companiei Transportatoare. Din momentul transmiterii reclamatiei, Compania Transportatoare este exclusiv datoare sa informeze Clientul cu privire la raspunsul sau si sa ofere solutia adecvata Clientului.