Transport Colete Cluj Anglia

Livrare Sistem Door to Door 

Livrare colet/pachet door to door

Trimite colete celor dragi in cele mai sigure conditii cu asigurarea Mega-Tours.

Preturi incepand de la 1,5 lire/kg. Pentru mobila, electrocasnice voluminoase, preturile se calculeaza volumetric.

Transport Rapid la adresa. Livrearea poate dura inre 48 ore si 4 zile lucratoare.

Suport telefonic intre orele 8:00-23:00 zilnic si pe whatapp non-stop.

AWB si Tracking(urmareste) Colet. Informatii la dispecerat sau pe Whatapp-ul Mega Tours

Door to Door

Transport Colete Cluj Anglia 

Transportam Colete din Cluj in Anglia in regimul  door to door fara alte costuri suplimentare. 

1. Coletarea de la adresa din Cluj spre adresa din Anglia poate fi efectuata in termen de 3-5 zile lucratoare.(dureaza mai mult).

2. Coletarea de la Fosta Billa Manastur Cluj- pana la adresa in Anglia este realizata in timp de 2-3 zile de la preluare.(Coletul ajunge mai repede la adresa din anglia, dar clientul trebuie sa ajunga la masina noastra pentru a preda coletul direct soferului. In ambele cazuri precizate mai sus livrarea se face doar la domiciliul clientului in Anglia.

Avem posibilitatea de livrare pe tot teritoriul Regatului Unit, inclusiv Tara Galilor, Scotia si Anglia cu preturi incepand de la 1,5 lire/kg.

Cu Preluare de la Domiciliu

Transport Colete Anglia Cluj

Transportam Colete Anglia-Cluj cu preluare de la Domiciliu de pe tot teritoriul Angliei. Dispunem de Microbuze mici si mari pentru ca , coletarea de la adresa dumneavoastra sa se faca in conditii cat mai usoare si in functie de nevoile clientului , va trimitem masina potrivita in functie de cantitatea pe care o aveti de transportat.

Timpul de livrare a unui colet din Anglia spre Cluj este estimat intre 3-5 zile de la preluare. Periaoda de livrare poate fi infuentata de: Perioada Aglomerata(de obicei pe timpul Verii si in luna Decembrie pot fii intarzieri), conditiile meteo nefavorabile (furtuna, ploaie abundenta sau zapada). 

Program Coletare Cluj-Anglia

Preluarea Coletelor din Cluj o facem in fiecare zi de Miercuri si Joi. Momentan dispunem de 2 curse saptamanale spre Anglia cu preluare din Cluj.

Joi

Program Coletare Anglia-Cluj

Preluam colete din Anglia spre Cluj in fiecare weekend, Coletarea incepe de Vineri dupa amiaza pana Duminica seara, in functie de post codul(codul postal) clientului

Transport Colete Cluj Anglia (Mobila si Electrocasnice de Volum) Tur-Retur

Va sunem la dispozitia dumneavaostra si pentru transportul de Colete Voluminoase respectiv Mutari din Cluj in Anglia sau Anglia Cluj.

Ce inseamna coletel de volum?

 • Colete mai mare de 1 metru cub
 • Electrocasnice de volum:, Masina de spalat,  Uscator de rufe, Boxe audio
 • Tv (pretul se calculeaza dupa diagonala ecranului 1,5 lire pe Inchi)
 • Biciclete sau Trotinete
 • Mobila  sau corpuri de mobilier (Calculam volumetric)
 • Canapea sau Fotoliu (Calcul Volumetric)
 • Usi sau ferestre

Pentru mutari  de marfa/obicete de la domiciliu la domiciliu se pot aplica si discount-uri in functe de numarul de kg sau volumul declarat. Pentru informatii detalilate luati legatura telefonic sau prin mesaj cu un dispecer Mega Tours.

Mai jos va oferim formula de calcul pentru a stabili pretul unui obicect care intra la calculul volumetric (exemplele mentionate mai sus):

Recomandari Ambalare colete

Dorim ca pachetele dumneavoastra sa fie in siguranta si fara riscurl de a fi deteriorata cutia sau mai grav marfa aflata in interiorul acesteia, asa ca va dam cateva sfaturi de ambalare corespunzatoare a marfii. Daca in pachet se regasesc urmtoarele produse:

 • TV (televizor) – Trebuie sa fie ambalat neaparat in cutiea originala sau o cutie tare de carton. Daca tv-ul dumneavoastra nu este ambalat corespunzator nu dispuneti de asigurarea transportului
 • Obiecte fragile: Pahare, borcane de sticla sau orice obiect din sticla este recomandat sa fie infoliat in primul rand in folie cu bule urmand ulterior a fi puse intr-o cutie tare de carton respectiv lemn daca este cazul. Nu depoziitati niciodata lucrurile fragile in saci de plastic sau pungi de rafie, exista un risc mare sa fie sparte, naparat punse in cutie de carton.
 • Bicicleta de preferat poat fi transportata intreaga sau in cutie .
 • Pc-urile, Laptopul , Tableta sau Telefonul mobil ambalate separat in cutie si declarate curierului.
 • Mancarea si produsele perisabile trebuie depozitate inghetate in lazi sau pungi frigorifice, afumate sau vidate si ulterior puse in pungi de rafie saci respcetiv cutie de carton. Nefiind fragile nu este o problema daca sunt depozitate chiar si in pungi de plastic. In categoria produselor nefragile intra si Hainele sau materialele textile etc.

Foarte Important:

Este necesara etichetarea tuturor cutiilor/pungilor cu Adresa de livrare, numele si numarul de telefon al  destinatarului, de preferat si numarul de telefon al expeditorului in caz ca persoana care trebuie sa primeasca coletul nu raspunde sau nu poate raspunde la telefon in momentul predarii coletului de catre sofer.

 

Restrictii Colet

Ce nu pot transporta din Cluj in Anglia?

Va prezenta o lista de produse care nu se pot transporta pe ruta CLUJ-ANGLIA. Lista de mai jos nu este valabila pentru ruta ANGLIA-CLUJ. Din Anglia in cluj puteti trimite cam orice produs in colet atata timp cat este declarat dispecerului Mega Tours sau soferului nostru.

Lista poate suferii modificari din cauza schimbarii legi vamale pentru transportul de colete dintr-o tara in alta sau de catre Uniunea Europeana. Pentru mai multe informatii legate de produsele interzise intrabati-ne telefonic sau prin mesaj la numerele afisate pe site. Multumim!

Tigari si Bautura Alcoolice

 • Tigarile de orice tip cu timbru sau fara sunt interzise
 • Tutunul sau Tutunul lichid este interzis
 • Alcoolul cu sau fara eticheta (exceptie Vinul de casa-este considerat aliment)

Arme sau Droguri

 • Arme de foc sau Arme albe sunt interzise
 • Narcotice sau orice alt fel de drog(Cocanina,Marijuana etc)

Medicamente fara Reteta

Pastilele se poate trimite doar daca sunt insotite de Reteta de la Medic (daca este cazul) sau bonul fiscal. Daca nu este pus bonul fiscal in colet exista riscul de a fi oprite la vama.

Informatii si Rezervari:

Pentru orice informatie ne puteti contacta prin cea mai convenabila si necostisituare metoda aleasa de dumneavoastra:

Click pentru a ne contacta:

Facebook

Esential

Program Telefon: 08.00-23:00 Zilnic

Program Whatapp-Facebook Messenger: Non-Stop