Door to Door

Transport Colete Romania Irlanda

Depozitare si Livrare

Depozitam coletul si il livram oricand la cererea dumneavoastra

Transport la adresa

In toata Irlanda si Romania

Livrari rapide in 48H

De la preluarea coletului

De ce noi?

Pentru ca Mega Tours ofera cele mai premium servicii de coletarie din Romania. Avem personal calificat si instruit pentru ca livrarea pachetelor sa se face in cel mai sigur si mai profesionist mod.

Deasemenea in pretul transportului intra si asigurarea coletului in caz de deteriorare marfa, Mega Tours va despagubeste.

Preturile incep de la 1,75 euro pe kg in zona Dublin si Irlanda de Nord iar pe sudu-vestul Irlandei preturile sunt de 2 euro pe kg. Avem si un minim de livrare de 30kg, in cazul in care coletele sunt sub 30kg taxa este de 52 Euro.

Transport Colete

La adresa

Transport colete de la adresa la adresa fara costuri suplimentare.

Transport Rapid de Colete

In 48h de la preluare, coletul este la dumneavoastra acasa.

Asigurare Colete

Asigurarea de catre noi se face doar daca coletul este ambalat corespunzator

Preturi mici

Oferte si preturi accesibile pentru transportul de colete, mobila sau alte produse de dimensiuni mari.

Transport Colete Romania Irlanda 

Transportul Coletelor din Romania in Irlanda se face saptamanal de catre compania Mega-Tours. Oferim transportul direct din orasul dumneavoastra catre orice localitate sau oras din Irlanda (coletul merge direct la adresa).

In unele cazuri putem ridica si din Romania direct de la adresa, pentru mai multe informatii contactati-ne telefonic!

Preturile incep de la 1,75 Euro pe kg , pretul inclute inclusiv transportul la adresa in Irlanda. Ridicarea coletelor de la domiciliu din Romania nu include taxe suplimentare.

In cazul coletelor de Volum (Mobila, Electrocastice si alte produse de dimensiuni mari) nu se mai aplica pretul pe kg, valoarea transportului o calculam dupa volum.

Transport Colete Irlanda Romania

Mega Tours ofera servicii de coletarie saptamanal din Irlanda in Romania. Coletarea se face de la adresa dumneavoastra pana la adresa destinatarului in Romania in 3 zile lucratoare.

Durata transportului poate fi infulentat in anumite sezoane si de conditiile meteo, dar in 90% din cazuri coletul se livreaza in maxim 3 zile de la preluarea lui.

Mega Tours este o firma premium de coletarie In Romania de aceea dorim sa fim cat mai aporape de nevoie dvs, deasemenea dispunem si de suport in caz ca aveti nevoie de ajutor la coborarea coletelor din locuinta dumneavoastra.

Ce Transportam?

Instructiuni de Ambalare si ce produse putem transporta!

Conditii de Ambalare

Produsele pot fi puse in Cutii de carton dar si in Genti, important este sa lipiti adresa destinatarului si numarul de telefon.

Colet Fragil

Produsele fragile trebuie ambalate in Folie cu Bule (dupa caz) si atentionat soferul ca in interiorul coletului exista lucruri fragile.

Colete de volum

Putem transporta Mobila si Electrocasnice dar pretul se face in functie de volum.Pretul este stabilit telefonic cu un operator.

Transport Perisabile

Transportam si alimente, carne sau alte produse perisabile insa va recomandam sa le transportati ori inchetate ori intr-o lada frigorifica pentau a ajunge in conditii excelente.

Ce Nu Transportam?

Produse ce sunt interzise in Irlanda!

Arme

Arme de foc sau Arme albe

Droguri

Dorguri sau alte substante asemanatoare

Tigari

Tigari sau tutun

Bautura

Bautura Alcoolica(unele bauturi se pot trimite)

Program Transport Colete Romania Irlanda

Din Romania in Irlanda plecam in fiecare Miercuri. Pentru mai multe informatii apasati pe butonul de mai jos „Miercuri

Program Transport Colete Irlanda Romania

Transportul Coletelor din Irlanda in Romania se face in fiecare Sambata de la domiciliu. Pentru mai multe informatii apasati pe butonul de mai jos „Sambata

Contact Facebook

Rezervari Messenger sau Whatsapp

Rezervari Online

Rezervari prin Completare Formular